Underhållande Hawaifotboll

Både Danmark och Kamerun fick se sig besegrade i den första omgången och hade inte presterat så bra, nu var det upp till bevis.

Efter slarv i det danska försvaret kunde Kamerun snappa åt sig bollen som sedan passas fram till Eto´o som gör 1-0.

Danmark skulle få sin revanch i 32:a minuten då Rommedahl går ett fint inspel till Bendtner och det står nu 1-1.

I slutet av första halvlek genomförs en period av Hawai-fotboll. Under 4 minuter avlöser situationerna varandra, Eto´o sköt i stolpen, Danskarna hade 3 chanser om varandra i ett och samma anfall. Båda lagen borde ha gjort ett varsit mål, men halvleken slutar 1-1

I andra halvlek får vi bevittna en fantastisk prestation av Dennis Rommedahl. Rommedahl löper längs högerkanten och får passningen, fortsätter löpa och viker sedan i i plan där han sätter bollen i vänstra hörnet. Danmark leder nu med 2-1.

Chanserna skapas igen av båda lagen och detta är en definitivt en av de mest underhållande matcherna än så länge i VM. Matchen kunde ha slutat hur som helst, men det blev 2-1 till Danmark. Matchens lirare är utan tvekan Dennis Rommedahl.