Tysk effektivitet bäddar för seger

Den tyska organisationen styrde och ställde med det engelska försvaret. Klose kom helt fri och satte 1-0 för Tyskland. Müller rinner igenom på höger sida och passar Podolski som också blir fri och gör 2-0 till Tyskland ur snäv vinkel.

Så långt var det helt Tysklands match och de såg ut att helt köra över England. Därför var det lite överraskande när England helt plötsligt reducerade efter en nick Upsom. Kort efter det gör Lampard 2-2, men bollen döms inte som mål även fast den tydligt var det.

En märklig halvlek där Tyskland spelar mycket bra och England med tur och lite otur är kvar i matchen.

I början av den  andra halvleken  pricka Lampard ribban och det var det närmaste England kom att göra mål.

Tyskland fortsatte sin effektivitet och Thomas Müller ökade både till 3-1 och 4-1. En stark insats av Tyskland som kommer att spela mot vinnaren av matchen Argentina – Mexiko.