Intensiv & målrik match

Slovenien stärkta efter vinsten mot Algeriet så jagar nu de även vinst mot USA. Och det börjar bra då Birsa gör 1-0 för Slovenien i den 13:e matchminuten.

Emot slutet av halvleken så är USA heta och skapar många bra anfall som sånär resulterar i en kvittering. Men istället blir det Slovenien som gör nästa mål och genom genom Ljubijankic som är fri med målvakten.

USA får en bra start på andra halvlek då Landon Donavan reducerar till 2-1 och gör detta snyggt.

Kvittering av Bradley i 81:a minuten, han blir serverad en snygg nick som han sätter över målvakten i Slovenien.

Avblåst för tveksam frispark då USA lyckas slå in bollen på en frispark. Borde nog ha varit ett ledningsmål för USA.

En spännande match med många oväntade situationer, men ett ganska rättvist slutresultat med 2-2.