Fotbollssajter 0

Archive for the ‘Fotbollssajter’ Category

Premiär för Fotbollsbloggen på svt.se

måndag, mars 28th, 2011

Veckan innan premiären av nya Fotbollskväll startar SVT Fotbollsbloggen. Precis som i tv-programmet står internationell fotboll och världens bästa spelare i centrum.

Bloggen drivs av sportjournalisten Frederic Pavlidis, som på nära håll följt den internationella fotbollen under lång tid. Dessutom medverkar SVT:s fotbollsexpert Glenn Strömberg.

Frederic Pavlidis har en bakgrund på Eurosport, Dagens Nyheter, Svenska Fans och SVT. Glenn Strömberg är en av Sveriges populäraste fotbollsexperter med mångårig erfarenhet av internationell fotboll, både som spelare och expertkommentator.

– Bloggen är tänkt som en samlingsplats för det stora, det lilla och det mittemellan. En analys av Strömberg om Tottenhams Champions League-chanser, en snackis som stjäl rubrikerna i France Football. Någonstans där, säger Frederic Pavlidis.

Fotbollsbloggen lanseras måndagen den 28 mars och innehåller även exklusiva videoklipp.

Fotbollsbiljetter – också en syskonsajt

fredag, juli 17th, 2009

Idag får VM-2010.se ännu en ny syskonsajt som fokuserar på fotbollsbiljetter. Sajten är en guide som hjälper dig att hitta biljetter till spanska ligan, engelska ligan, allsvenskan eller italienska ligan.

Fotbollsresor – ny syskonsajt

torsdag, juli 16th, 2009

Idag för VM-2010.se en ny syskonsajt som fokuserar på fotbollsresor. Sajten är en guide som hjälper dig att pussla ihop en egen resa till La liga, premier league eller serie A.

På Fotbollsresorna.se så lista vi även ett urval av sportresearrangörer om du inte vill ordna med alla detaljer själv.

fotbollsresor

VM-2010.se lanserar syskonsajter

måndag, januari 12th, 2009

Nu har denna eminenta sida fått 2 stycken syskonsajter, en som handlar om Sveriges Herrlandslag & Sveriges Damlandslag samt en som handlar om Europeisk fotboll (dvs engelsk fotboll, italiensk fotboll osv.) och då även Champions Leauge.

Sajterna har som syfte att vara informationshemsidor medan VM-2010.se fortsätter att förse er med nyheter & tabeller kring fotbollskvalet.

Hoppas att ni kommer att uppskatta dessa sidor.

Anders Granström
anders@vm-2010.se